ELECCIONES FEDERACIÓN GALEGA DE PATINAXE
_MG_8212

Abr 16

O Roller Derby visitou de novo Monte Alto cun encontro entre As Brigantias e Kinkicharras

Que o Roller Derby vai crecendo aos poucos demóstrao o partido disputado este sábado pola tarde, 15 de abril, no pavillón de Monte Alto, onde o equipo local da Coruña, As Brigantias, se enfrontaba ao salmantino das Kinkicharras. Moitos afeccionados acudiron a presenciar o encontro dunha modalidade con poucos meses de vida en Galicia ao amparo da Federación Galega de Patinaxe, pero que quere ir crecendo coa intención de organizar canto antes unha competición oficial.

O bo nivel que van adquirindo as mozas das Brigantias demostrouse no partido desde o inicio, cun dominio que lles levou a ir por diante no marcador durante os 60 minutos de xogo. Ao descanso xa reflectía un claro 78-50 a favor das galegas, que mesmo no segundo período lograron incrementar a diferenza para finalizar cun favorable 155-120. Como xa é habitual neste deporte, onde se ten un máximo respecto co rival e os árbitros, o denominado terceiro tempo é outra das fases destes enfrontamentos, caracterizados pola boa sintonía de todos os estamentos que o forman.

Galería de imaxes As Brigantias vs Kinkicharras

El Roller Derby visitó de nuevo Monte Alto con un encuentro entre As Brigantias y Kinkicharras

Que el Roller Derby va creciendo poco a poco lo demuestra el partido disputado este sábado por la tarde, 15 de abril, en el pabellón de Monte Alto, donde el equipo local de A Coruña, As Brigantias, se enfrentaba al salmantino de las Kinkicharras. Muchos aficionados acudieron a presenciar el encuentro de una modalidad con pocos meses de vida en Galicia al amparo de la Federación Galega de Patinaxe, pero que quiere ir creciendo con la intención de organizar lo antes posible una competición oficial.

El buen nivel que van adquiriendo las chicas de As Brigantias se demostró en el partido desde el inicio, con un dominio que les llevó a ir por delante en el marcador durante los 60 minutos de juego. Al descanso ya reflejaba un claro 78-50 a favor de las gallegas, que incluso en el segundo periodo lograron incrementar la diferencia para finalizar con un favorable 155-120. Como ya es habitual en este deporte, donde se tiene un máximo respeto con el rival y los árbitros, el denominado tercer tiempo es otra de las fases de estos enfrentamientos, caracterizados por la buena sintonía de todos los estamentos que lo forman.